الطريق
الإثنين 19 أكتوبر 2026 09:41 مـ 7 جمادى أول 1448 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
حسن هجرس: منتدى مصر فرصة للمكاشفة لا لاستعراض الإنجازات.. والحوار الحقيقي يبدأ من المواطن نجلاء العسيلي: رسائل الرئيس في منتدى مصر 2026 تضع الوعي الوطني في صدارة أولويات حماية الدولة الأمين العام لجامعة الدول العربية يلتقي وزير الخارجية اللبناني تركي آل الشيخ يعلن أول حفل يجمع فضل شاكر وابنه محمد في مدينة الخُبر 30 أكتوبر تركي آل الشيخ يطلق دليل موسم الرياض في نسخته السابعة ‫رئيس الاتحاد الرياضي المصري للإعاقات الذهنية: النسخة السادسة تعود في ديسمبر بوجوه جديدة وقصص نجاح ملهمة رئيس الجمهورية اللبنانية يستقبل الأمين العام لجامعة الدول العربية في قصر بعبدا الأمين العام لجامعة الدول العربية يلتقي رئيس مجلس النواب اللبناني في بيروت رئيس الحكومة اللبنانية يستقبل الأمين العام لجامعة الدول العربية في بيروت قائد الجيش اللبناني يستقبل الأمين العام لجامعة الدول العربية حسام أشرف زغلول: «الجميع يرحل ومصر تبقى».. رسائل السيسي ترسم ملامح الوعي الوطني وحماية المستقبل محافظ جنوب سيناء يشارك بإفتتاح منتدى مصر 2026 بحضور رئيس الجمهورية

بعد وصفها بالجحود.. ابنة الفنان عمرو محمد ترد على تصريحاته

شهد ابنة الفنان عمرو محمد علي
شهد ابنة الفنان عمرو محمد علي

انتشرت حالة تعاطف كبيرة على السوشيال ميديا مع الفنان عمرو محمد علي بعد ظهوره في بعض الصحف يتحدث عن مأساته ومرضه الشديد وأنه محتاج يتعالج عشان يرجع للشاشات مرة أخري، واستجابة نقابة الممثلين له.

ورداً على تصريحات الفنان عمرو محمد قامت ابنته شهد بالظهور لأول مرة من خلال لايف عبر حسابها الشخصي لتوجه رسالة لوالدها قائلة" بقي لي كتير ساكتة وقلت لمامتي ما نتكلمش مش عشان حاجة، ولكن علشان حياتنا الخاصة ما حدش يعرف عنها حاجة، ولكن بصراحة زاد أوي".

وأضافت شهد قائلة: أنا اسمي شهد عمرو محمد علي أغلب الناس ما تعرفش مين شهد لأنه بالنسبة لي اسم في البطاقة فقط، ومش هتكلم إنه قال عني جاحدة لأنه في الأول والآخر بابايا وبتمنى له الشفا، وماحدش يحكم على حد وهو ما يعرف القصة كاملة، ماحدش عارف مامتي عملت إيه وإيه حصل بينهم أدى لانفصالهم وأنهم ميكملوش.

واستكملت قائلة: محدش يعرف مامتي عملت إيه عشاني بقالها 20 سنة بتصرف عليا في لبسي ومن أول الحضانة لحد تانية جامعة وعملت عشاني كتير أوي وما أستحملش أسمع عنها نص كلمة ومحدش عارف أصل الحكاية، حرام أكون طول ما أنا ماشية اشوف في الصفحات الست اللي سابت جوزها.. ليه الناس بتحكم على حد من طرف واحد، وعلشان ما أطولش عليكم الست دي بطلة عملت كل حاجة في الحياة عشاني عشان ابقى إنسانة متعلمة.. وكفاية تحكموا على حد وأنتم متعرفوش القصة أساسها ايه.

واختتمت شهد اللايف بتمني الشفاء لوالدها قائلة: بوجه رسالة لوالدي بدعي له بالشفا ده أبويا مهما كان أما أهلي أنا آسفة مش مسامحة في كل كلمة باطل اتقالت في حق مامتي لأنها ست بمليون راجل.

اقرأ أيضا: مشاهدة مسلسل وبينا ميعاد الحلقة 17 بدون فواصل