الطريق
الإثنين 7 سبتمبر 2026 07:11 صـ 24 ربيع أول 1448 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
الفنانة سماح أنور تستعرض تجربتها الفنية في ماستر كلاس بمهرجان الفيمتو آرت الدولي محمد سالم المعروف بـ Eshtewy يبدأ خطواته في مجال موسيقى الراب «بشبابها» يطلق أولى دفعاته التدريبية المتخصصة في المحليات والإدارة المحلية بالتعاون مع أكاديمية مركز المعلومات ودعم اتخاذ القرار برلمانية: توجيهات الرئيس السيسي تضع جودة التعليم في صدارة بناء الإنسان المصري أمل سلامة تطالب بوضع قانون الأحوال الشخصية على رأس أولويات مجلس النواب بدور الانعقاد المقبل تامر الحبال: توجيهات الرئيس السيسي تفتح مسارًا جديدًا لإعادة تأهيل المنظومة التعليمية محمد رمضان أبوطالب: توجيهات الرئيس السيسي تضع تأهيل المعلم على رأس مسار تطوير التعليم قيادي بحماة الوطن: العلاقات المصرية السعودية نموذج للعمل العربي المشترك وركيزة أساسية لاستقرار المنطقة الرئيس التنفيذي لـ«إمكان IMKAN»: سواحل مصر ثروة قومية ورؤيتنا ترتكز على التوازن بين التنمية والبيئة فى المحاضرة الثانية من البرنامج الوطني لإعداد كوادر المحليات بالوفد .. د. رضا فرحات محافظ القليوبية والإسكندرية الأسبق يدعو لعودة المجالس المحلية... رئيس الوزراء: ملتزمون بتقديم التسهيلات للمستثمرين ودعم الصناعات القائمة على التكنولوجيا الحديثة رئيس الوزراء: لا نبحث عن ”اللقطة” في جولاتنا.. وهدفنا تذليل العقبات أمام المستثمرين فوراً

بعد سنوات عجاف... زوج يلقى زوجته من الدور الرابع بسبب الأكل

محكمة الاسرة-أرشيفية
محكمة الاسرة-أرشيفية

"بعد سنين عجاف، جوزي رماني من الدور الرابع، يتمني أموت وميصرفش عليا جنيه زيادة"، بتلك الكلمات المترددة والباكية وقفت الزوجة أمام محكمة الأسرة تطالب بالخلع، وترد على قضية زنا أقامها زوجها بحقها .

اقرأ أيضًا: عاجل| تجديد حبس شيرى هانم وابنتها زمردة بتهمة ممارسة الدعارة


وكشفت الزوجة البالغة من العمر ثلاثون عاما، أمام محكمة الأسرة بخل زوجها، مشيرة إلى تمنيه موتها مقابل ألا ينفق عليها جنيها واحدا" 3 ولاد هما اللي طلعت بيهم من جوازتي، وعشانهم استحملت كل حاجة، أنا بعترف إنها غلطتي الجوازة دي من الأول، بس كنت عاوزة أهرب وكفاية على أهلي هم إخواتي".

وواصلت الزوجة أمام محكمة الأسرة: " صبرت كتير على جوزي بعد الضرب والإهانة، وكسرة النفس ليا ولولادي، وقررت أعيش بولادي الصغيريين، وأشتغل عشان أقدر أكفي عليهم أكل، بعد مابخل أبوهم خلاهم بطلوا ياكلوا كمان ".


اقرأ أيضًا: ”بموت من الألم وخايف على ولادي”.. أخر كلمات مصاب كورونا قبل انتحاره بالجيزة


ووصفت الزوجة أمام محكمة الأسرة فقر أهلها الشديد الذي جعلها تصبر على هذا الفرعون، ويتبعها صمت أهلها خوفا من إعالة أطفالها بعد طلاقها، "استغل جوزي نقطة ضعفي وضعط علينا، وكل يوم نوع جديد من الإهانة، لدرجة إن إحيانا بيحرمني من الأكل أنا والولاد ودخول الحمام ويحبسنا فى أوضة ضلمة ويقفل بالمفتاح".

وأضافت الزوجة أمام محكمة الأسرة أن جارتها هى من اقترحت عليها الخلع، وأكدت لها حصولها على الشقة لأنها حاضنة، وذهبت بي لمحامية تساعد السيدات دون مقابل، "روحت معاها عشان أهرب من حياتي مع جوزي، بس مكنتش عارفة إن انتقام جوزي هيكون بالقسوة دي، بعد ماجه البيت وضربني لحد مانزفت دم من كل مكان، وحدفني من الدور الرابع "

اقرأ أيضًا: دعوى مستعجلة لإلغاء مهرجان القاهرة السينمائي بسبب كورونا


واختتمت الزوجة أمام محكمة الأسرة :" رحمة ربنا هي اللي أنقذتني عشان خاطر ولادي، بس حاليا أنا قعيدة ومكسورة، وأهلي رفعوا عليه قضية شروع فى القتل، بس هو رد باتهامه فى شرفى، عشان يهرب من العقوبة، وقال إن ده كان رد فعله لما شافنى مع راجل تاني فى سريره، ولسه لحد دلوقتي بحارب عشان حقي ".