الطريق
الأربعاء 22 يوليو 2026 08:19 مـ 6 صفر 1448 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
جبانة تل آثار قويسنا بالمنوفية تلقي الضوء على الممارسات الجنائزية والتفاعلات الثقافية والتجارية خلال العصرين المتأخر واليوناني الروماني بإكتشاف جديد «الهباش» يشيد بدور مصر الديني.. والمفتي يؤكد: مستمرون في دعم الهوية الفلسطينية فارس يطرح ديو أغنية «نفرح حقنا».. بالتعاون مع ريتشارد الحاج التعليم العالي تدعو طلاب الثانوية العامة إلى سرعة التسجيل لأداء اختبارات القدرات قبل غلق باب الحجز 7 قرارات هامة للحكومة اليوم.. تعرف على أبرز التوجيهات والقرارات الجديدة ”الداخلية” تنظم دورة لتأهيل شرطيات من 3 قارات للمشاركة في بعثات حفظ السلام حجز محاكمة المتهمين بإخفاء فيديوهات التعدي على أطفال مدرسة هابي لاند عاجل.. عطل فني مفاجئ يضرب فيسبوك بكمين محكم.. سقوط إمبراطور الكيف بعين شمس في قبضة رجال المباحث خطوة نحو مركزية الطاقة والغذاء.. مصر وروسيا تبحثان تدشين مركز لوجيستي للحبوب والبترول توقيع 7 بروتوكولات تعاون في قطاع مياه الشرب والصرف الصحي ومؤسسات المجتمع المدني بقنا ضربة أمنية ناجحة بالقليوبية تحبط ترويج مخدرات بقيمة 138 مليون جنيه

«هتكوا عرضه وعذبوه».. بدء أولى جلسات محاكمة المتهمين في قضية الزوج المنتحر ببولاق الدكرور

 المتهمة
المتهمة

بدأت محكمة جنايات الجيزة المنعقدة بمجمع محاكم جنوب القاهرة في زينهم بمحافظة القاهرة، اليوم السبت، أولى جلسات محاكمة المتهمين «سامية ع» وشقيقتها بدور وهلال بـقتل «هيثم إ» بائع، مع سبق الإصرار بعد تعرضه للتعذيب وهتك عرضه في منطقة بولاق الدكرور.

قضية الزوج المنتحر بولاق الدكرور

كان وصل منذ قليل، إلى مقر محكمة جنايات جنوب القاهرة المنعقدة بزينهم، «سامية.ع» وشقيقتها بدور، و«هلال.ا» قبل بدء أولى جلسات محاكمتهم بتهمة قتل زوج الأولى وتعذيبه.

وأثناء تحقيقات النيابة العامة، قالت «سامية. ع»، المتهمة بقتل زوجها رفقة عشيقها بعد تعذيبه: « حبيبي كان ييجي كل يوم يقعد معانا ويجيب الحشيش ونشرب أنا وهو وهيثم زوجي، وحصلت مشكلة بيني وبين زوجي هيثم عشان والدته كانت عايشة معانا في نفس الشقة، وسبت البيت وسافرت إلى الإسماعيلية أنا وأختي عشان نجيب شقة، بس الفلوس اللي معانا ماكنتش مكفيه.

وأضافت المتهمة : «فرجعنا أنا وأختي تاني باتفاق إن هيثم يعاملني كأب فقط دون معاشرة زوجية، وهو كان عايز يعاشرني واتفقنا إن هلال ييجي ينام معانا على السرير وأحط مخدة بيني وبين هلال في النصف، وأنا كنت بقول لهيثم أنا أضمن هلال ومش ضمناك أنت، وكنت بنام على الطرف وهيثم بينام في الطرف وهلال كان بينام معانا في النص، واستمر الموضوع ده 3 أيام».

وتابعت المتهمة سامية: «بعد كدة جالي هيثم وقالي بنتي إدتني كشاف على عيني، وقلت له إزاي يا هيثم فقال إن بنتي بتقولي إزاي هلال ينام بينكم ومعاكم في نصف السرير، وقلت له إزاي البنت تقول كده دي عمرها ما تدخلت بينا في أي حاجة».

استكملت الزوجة: «فضلت أقوله احلف بالطلاق وهو كان رافض يحلف بالطلاق، وفضلت أستفز فيه لحد ما قال عليّ الطلاق أنا مقلتش لبنتي على حاجة، فأنا قلت له خلاص ماشي، وأنا قلت لبنتي أنا غضبانة منك عشان إنتي بتكدبي قالت لي إن باباها اللي قالها تقول كده، وفجأة دخل جوزي هيثم علينا وكان مخضوض، وقلت له كده أنا محرمة عليك وانت نزلت من نظري يا هيثم عشان انت كداب وبتكدب وحلفت بعرض بنتك كدب وبالطلاق كدب، وأنا صممت على الطلاق وهو كان بيقلي أهم حاجة النية».

وتابعت المتهمة في اعترفتها: «فقالي أنتي لازم عشان أطلقك تتنازلي عن العيال وتدفعي مصاريف المأذون وملكيش حاجة في الشقة قلت له إزاي أنت كده بتموتني وأنا عايشة هو عشان تطلقني لازم تعمل كده، وكان هلال واقف في المشكلة دي وهيثم قالي انتي عايز تلففيني حوالين نفسي تاني».

وتم اتخاذ الإجراءات القانونية اللازمة.

اقرأ أيضًا: 14 مصاب حصيلة انقلاب سيارة ميكروباص في بني سويف