الطريق
السبت 5 سبتمبر 2026 11:26 مـ 22 ربيع أول 1448 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
محمد مختار جمعة: الإنفاق مسؤولية أصيلة للرجل.. والتخلي عن الأسرة مع القدرة على العمل إثمٌ كبير 20 مترًا تفصل أيوب عن النجاة.. سباق مرعب لإنقاذه من البئر بالجزائر بعثة مصر في دورة المتوسط تهدي إنجازها التاريخي إلى الرئيس السيسي تقديرًا لدعمه المتواصل الأمم المتحدة تحذر من تجاوز 1.5 درجة مئوية بحلول 2030 ترامب يخطط لتحالف إقليمي جديد بعد الحرب مع إيران بالتأكيد، إليك إعادة صياغة صحفية احترافية مع عنوان جذاب، مقدمة قوية، وعناصر مناسبة لمحركات البحث: الكتابة تحذير أمريكي لرعاياها في البحرين وسط مخاوف من تصعيد مفاجئ برلماني: العلاقات المصرية السعودية ركيزة الاستقرار العربي العربي الناصري: العلاقات المصري السعودي رصيد استراتيجي للأمة العربية.. وتكامل المواقف ضرورة في مواجهة أزمات المنطقة نافع التراس: مشاهد عقوق الأمهات من أجل التريند استعراض وهمي للقوة وجحود بالفطرة محمد مختار جمعة: عقوق الوالدين من الكبائر التي تُعجّل لها العقوبة في الدنيا مختار جمعة: دعوة الوالدين والمسافر والمظلوم لا تُرد.. والصلاة على النبي مفتاح قبول الدعاء

أحمد عبد الوهاب يروي قصة زواجه في 10 أيام

محمد  عبد الوهاب
محمد عبد الوهاب

روى الفنان والسيناريست أحمد عبد الوهاب قصة زواجه من "داليا" ابنة الفنان صبحي خليل، وكيف أن تجهيزات الزفاف تمت خلال 10 أيام فقط، دون استعداد مسبق.

وأوضح عبد الوهاب خلال حواره ببرنامج "معكم منى الشاذلي" على قناة ON، أن شقة الزوجية كانت تنقصها بعض الأمور، أهمها المطبخ، لكن تم الزواج في النهاية، قائلاً: "إحنا فرحنا اتعمل في 10 أيام، يعني بقول لباباها هنتجوز إمتى؟ .. قاللي إنت عايز إمتى؟ قولتله أنا عاوز أعرف بس، قاللي ماشي يلا يوم 6 شهر 9 اللي هو وقتها كان بعد أسبوعين تقريبا".

أضاف: "قولتله بعد أسبوعين إزاى يعني، وكانت الشقة خالصة وكل حاجة بس كان لسه فيه حاجات كتير ما اشترينهاش فى الشقة ولا مطبخ ولا أي حاجة، وغير كده مكناش عارفين نعمل الفرح فين، فروحت مكان وسألت لقيته حلو، قولتله يوم 6 المكان فاضي؟ .. قالي ده بعد بكره، قولتله اه عارف وحجزت ومشيت".

وواصل عبد الوهاب: "عملنا الفرح وروحنا الأوتيل يوم واحد وكان المفروض نسافر شهر عسل فحصل حاجة فى ورق السفر معرفناش نروح، فرجعنا على الشقة فاضية خالص وحاطين كاتيل الشاي على كرتونة كإننا إحنا الصنايعية، وهدومي مجتش، وكنت محتاج أشتري حاجة فنزلت أجيبها من السوبر ماركت وأنا لابس بدلة الفرح، بس بعد فترة كل ده عدى".

ووصف أحمد عبد الوهاب زوجته بأنها "وش السعد" عليه، قائلاً: "من ساعة ما اتجوزنا وكل خطواتي ماشية كويس جداً الحمد لله، يعنى مسرحية أنستونا ومسلسل 1000 حمد الله عالسلامة، والبيت بيتي والحشاشين، وأشغال شقة، وغيرهم .. الحمد لله".