الطريق
الجمعة 20 يونيو 2025 07:18 صـ 24 ذو الحجة 1446 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرمحمد رجب
رئيس التحريرمحمد رجب
مدير المنتدى الاستراتيجي للفكر والحوار: إيران تفاجئ الجميع بتكتيكات صاروخية غير مسبوقة ضد إسرائيل شاهد| مدير عام شركة سياحة دولية: وجهات السفر الروسية تتحول نحو الشرق الأوسط وآسيا الفنان حسين فهمي ضيف الجلسة الأولى لبرنامج المعرض العام الثقافي مصر تفوز على البحرين وتتأهل إلى الدور الرئيسي ببطولة العالم للشباب لكرة اليد باحث في الشأن الإسرائيلي: شعور الاغتراب والتهديد المستمر يعمّق الأزمات النفسية في إسرائيل فيديو| انفجارات تهز حيفا والكرمل.. وصواريخ إيرانية تتسبب في استنفار إسرائيلي واسع الحرس الثوري الإيراني: القناة 14 الإسرائيلية ستكون هدفا لهجماتنا الأيام المقبلة وزارة التخطيط والتنمية الاقتصادية والتعاون الدولي تتيح مشروعات جديدة ضمن ”حياة كريمة” على تطبيق ”شارك 2030” وزير الشباب والرياضة يشهد حفل تتويج جوائز الافضل في نسخته الخامسة المسلماني يبحث مع سفير باكستان ترجمة مسلسلات مصرية للغة الأردية وزير الخارجية والهجرة يعقد اجتماعًا مع قيادات وأعضاء مركز القاهرة الدولي لتسوية النزاعات وحفظ وبناء السلام وزير الأوقاف يتلقى برقية شكر من سفارة الفاتيكان بالقاهرة

طرح أغنية «على وضعنا» لمحمد رمضان وأحمد عدوية.. فيديو

أغنية على وضعنا
أغنية على وضعنا

طرح الفنان محمد رمضان عبر قناته الرسمية على "يوتيوب" أغنيته الجديدة "على وضعنا" مع الفنان أحمد عدوية ونجله محمد عدوية، ومن إخراج حسام الحسيني.

أغنية "على وضعنا" من كلمات أمير شيكو، ولحن ديزل وعبدو الصغير، وتوزيع موسيقي ديزل، والكليب من إخراج حسام الحسيني، وتنفيذ محمود الشيخ.

اقرأ أيضًا.. بعد تحقيق 55 مليون.. رفع فيلمي «بحبك» و«عمهم» من دور العرض السينمائي

كلمات أغنية "على وضعنا"

تقول كلمات الأغنية:

"احنا في حتة وانتوا في حتة يا ليلي يا ليلي يا ليلي يااااا يااا ليل احنا الواحد منا بستة يا ليل يا عيني يا لييييل خمسة علينا من العين يا اللي معاك القرش .. خلي بالك الأيام ضحكتلك صرفت على ناس متسواش ضحكتنا بكرة هتشبع ندم ياللي الغرور ماليك عشان تبعزق وتصرف على الردّي مالييييك متقفلهاش عيشها يا إما متعيشهاش يا أبو مخ تخين ومقفل متحسبهاش سيبها زي ما تمشي تمشي متوقفهاش ومهما يقولوا يا قلبي يقولوا ميغلبوناش إحنا في حته وانتوا في حته إحنا الواحد منا بستة نركن كله كله عالدكة إحنا ملوك في أي حتة معانا مـ الكاش وكتير من الكاش مفيش مفيش".

وتقول الأغنية أيضًا: " مفيش ببلاش عادي عالعادي متصدعناش الحاجة لو سهلة متلزمناش على وضعنا لحد مانقابل ربنا ولا حد فيكوا في يوم هزنا ومهما تقولوا لا مش زينا شوفنا اللي ميتشافش وانا جامد ايوة انا مبخافش يا اللي حدفتوا عليا الطوب بكرة هحدفكوا بالدبش لسه متخلقشي.. حد يحاسبنا غير ربنا لسه متخلقشي .. حد يفكر يتعرضلنا لسه متخلقشي .. زينا زينا على وضعنا لسه متخلقشي .. حد يفكر يدخل ارضنا مهما بنعلى منعيشهاش ولاد أصول منكبرهاش قد القول مش أي كلام.. مش عالفاضي منعيشهاش على وضعنا .. على وضعنا .. على وضعنا لحد ما نقابل ربنا على وضعنا من سنين .. على وضعنا معلمين من صغرنا مأصلين والرجولة في الوريد كدة او كدة احنا جامدين احنا مفيش مننا اتنين ولا حتى لينا زينا".

وتقول: "خمسة علينا من العين خمسة علينا من العين خمسة علينا من العين خمسة علينا من العين خمسة علينا من العين لسه متخلقشي .. حد يحاسبنا غير ربنا لسه متخلقشي .. حد يفكر يتعرضلنا لسه متخلقشي .. زينا زينا على وضعنا لسه متخلقشي .. حد يفكر يدخل ارضنا مهما بنعلى منعيشهاش ولاد أصول منكبرهاش قد القول مش أي كلام .. مش عالفاضي متتعبناش".

اقرأ أيضًا.. 40 جنيهًا للتذكرة.. عرض فيلمي «نبيل الجميل» و«شلبي» في سينما الشعب بالمحافظات