الطريق
الجمعة 20 يونيو 2025 02:47 مـ 24 ذو الحجة 1446 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرمحمد رجب
رئيس التحريرمحمد رجب
‌السلطات الإيرانية: علي شمخاني مستشار خامنئي في حالة مستقرة بعد إصابته بهجوم إسرائيلي شحاته زكريا يكتب: حين تغيب الحقيقة ويعلو الدخان.. قراءة في معركة الوعي وسط ركام الحرب رئيس شركة روس آتوم الروسية: نواصل العمل في بوشهر بإيران القاهرة الإخبارية: جيش الاحتلال يعترض مسيرة إيرانية قرب البحر الميت دون إنذار مسبق الصحة الإسرائيلية: أكثر من 2500 شخص أصيبوا منذ بداية الهجمات الإيرانية الليلة.. قطع المياه 6 ساعات عن مناطق بين الهرم وفيصل بسبب أعمال مترو الخط الرابع وزير الصناعة والنقل يلتقي مع المستثمرين الصناعيين بأبورواش الصناعية.. غداً وزارة النقل تزف بُشرى سارة لجميع المواطنين عن مترو الحصري والعاصمة الإدارية ضبط محتال امتحانات الثانوية.. زعم تسريب الأسئلة مقابل المال! مدحت بركات يشارك في احتفالات العيد الوطني للجمهورية الإيطالية ويلتقي نائب السفير السعودي بالقاهرة مدير المنتدى الاستراتيجي للفكر والحوار: إيران تفاجئ الجميع بتكتيكات صاروخية غير مسبوقة ضد إسرائيل شاهد| مدير عام شركة سياحة دولية: وجهات السفر الروسية تتحول نحو الشرق الأوسط وآسيا

الرئيس السيسي: دم شهدائنا في سيناء «مرحش هدر»

الرئيس السيسي
الرئيس السيسي

قال الرئيس عبد الفتاح السيسي لأمهات الشهداء :" الأبطال دول لما استشهدوا كانت الدنيا مش باينة وكانت كل الناس خايفة، وكل شوية نصحى على عمل إرهابي يحدث في سيناء، ودماء أبنائنا تنزف على هذه الأرض الطاهرة، وأرواحهم بتروح على عند ربنا».

وتابع الرئيس خلال كلمته مع أمهات الشهداء خلال الندوة التثقيفية، من احتفال يوم الشهيد قائلا:" أنا عايز افكركم أن مش بس احنا الي معاكم، ربنا هو اللي هيعوضكم، ربنا وحده سبحانه وتعالى هو اللي هيعوض أسر الشهداء، وربنا يبارك فيكم.. احنا بفضل الله النهاردة نقدر نقول الثمن اللي تم دفعه من أبنائنا في سيناء، على مدى 9 سنوات الحمد لله مرحش هدر، رغم أنها مكانة عظيمة كانوا بيسعوا لها واحنا الآن نعيش في أمن واستقرار بسببهم».

وأكمل الرئيس السيسي ،« لازم تتكلموا عشان تسمعوا الناس في مصر، احنا متشرفين بكم ومتشرفين بكلامكم اللي انتم بتقولوه ربنا يبارك فيكم، وأنا مش لاقي كلام أقوله غير إني اقول إن مش بس الجيش اللي ما بينساش، مصر كلها مبتنساش، واحنا في اليوم ده بنتكلم فيه من يوم استشهاد الفريق عبد المنعم من 50 سنة منسيناهوش ومش هننساه ومش هننسى كل شهيد وكل مصاب، قدم حته من جسمه للبلد دي، عشان تبقى في أمان وسلام».