الطريق
الإثنين 5 مايو 2025 09:52 صـ 8 ذو القعدة 1446 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرمحمد رجب
رئيس التحريرمحمد رجب
الرئيس الفلسطيني: نسعى لوقف الاعتداءات وتطبيق حل الدولتين هل حدثت خروقات بانتخابات البلديات في لبنان؟ شاهد| حريق وانفجار في مبنى متعدد الطوابق بموسكو مهرجان أسوان يكرّم كندة علوش بحضور الأهالى ويرصد مسيرتها الفنية مصر تدين استهداف البنى الأساسية والمرافق الحيوية في مدينتى بورسودان وكسلا وزيرة التضامن الاجتماعي تشهد حفل تكريم المؤسسات الأهلية الفائزة في مسابقة ” أهل الخير 2025” بحضور وزيري الأوقاف والتنمية المحلية وزير السياحة والآثار يلتقي سكرتير عام منظمة الدول الثماني النامية للتعاون الاقتصادي D8 والوفد المرافق له وزير الإسكان يشارك في الاجتماع المشترك بين لجنة الإسكان ولجنتي التنمية المحلية والشئون الدستورية والتشريعية بمجلس النواب منح الاعتماد لـ ٢٤ منشأة صحية، وفقا لمعايير الجودة الوطنية الصادرة عن ”جهار” برنامج متكامل ومتابعة حازمة ومكثفة لتحقيق الانضباط التام في أداء أئمة الأوقاف في كل مديريات الأوقاف نائب محافظ دمياط تتابع ملف التصالح في مخالفات البناء وتقنين وضع اليد على الأراضي الزراعية تنفيذ مشروع الخط الأول من شبكة القطار الكهربائي السريع ”السخنة- العلمين- مطروح”

رامي جمال يطرح أغنيته الجديدة «أنا دلعت» على يوتيوب

النجم رامي جمال
النجم رامي جمال

طرح المطرب رامي جمال، أغنيته الجديدة، التي تحمل اسم "أنا دلعت"، عبر قناته الرسمية على موقع الفيديوهات العالمي "يوتيوب"، والأغنية من كلمات: أحمد المالكي، ومن ألحان: مدين، و توزيع موسيقي و ميكساج و ماستر: يحيى يوسف

ومن كلمات أغنية "أنا دلعت"

جيتلي يا عيني مكشر بعد ماداس العمر عليك

كنت ساعتها مكسر وانا وقّفتك ع رجليك

جيتلي يا عيني مكشر بعد ماداس العمر عليك

كنت ساعتها مكسر وانا وقّفتك ع رجليك

انا دلعت.. واستجدعت

مانا دلعتك.مانا دلعتك. واستجدعت

وانت هربت قوام وخلعت

ورتني الغدر ع خوانة ..

وقلبت الترابيزة وقومت

سبتني والمركب غرقانة ..

وانا مع نفسي عافرت وعومت

كنت كبير وصغرت ف عيني

زي البالونة وفرقعت

اقرأ أيضًا : بعد دفاع الفتاة الإسرائيلية عنه.. محمد رمضان يستفز متابعيه.. والجمهور: ”عايز إيه من الدنيا؟” (صور)

كانت زي حلاوة كل بداية مابين اتنين

كنت حنين جدا زي ملاك فارد جناحين

كانت زي حلاوة كل بداية مابين اتنين

كنت حنين جدا زي ملاك فارد جناحين

انا دلعت .. واستجدعت

مانا دلعتك.مانا دلعتك. واستجدعت

خدتك جنبي لفوق وطلعت

ورتني الغدر ع خوانة ..

وقلبت الترابيزة وقومت

سبتني والمركب غرقانة ..

وانا مع نفسي عافرت وعومت

بعد ماشوفت المر يا عيني

اهو روحت وبالخيبة رجعت

اقرأ أيضًا: الليلة.. روبي في ضيافة «معكم» مع منى الشاذلي

وفي سياق أخر، طرح الفنان رامي جمال، أحدث أعماله الغنائية، التي تحمل أسم "قمر ومنور"، عبر قناته الرسمية على موقع الفيديوهات الشهير "يوتيوب"، والأغنية من كلمات: عمرو المصري، ومن ألحان: محمود أنور، ومن توزيع موسيقي: أسامة الخطيب.

وروج النجم رامي جمال، لأغنية "قمر ومنور"، عبر صفحته الشخصية على موقع "فيسبو"، ونشر البوستر الخاص بالاغنية، وكتب: "انا لو اوصف حاسس ايه.. هحتاج 60 سنة قدام.. مفيش حاجة حبيبي معاك بتشغلني.. نسيت روحي نسيت الناس.. طول ما انا جنبك كله تمام.. تقول كلمة شوق بعنيك.. بتقتلني.. اسمع اغنية رامي جمال الجديدة.. قمر ومنور، دلوقتي علي قناتنا علي يوتيوب".

ومن كلمات أغنية "قمر ومنور"

حبيبي ياللي قمر ومنور دنيتي بيك .. تعالى بس احكيلك قرّب خايف ليه.. حبيبي ياللي قمر ومنور دنيتي بيك..

تعالى بس احكيلك قرّب خايف ليه

دا كلام بيننا وسر ف بير ..

حكايات بين لحظة والتانية..

انا لو اوصف حاسس ايه

هحتاج ستين سنة قدام..

مفيش حاجة حبيبي معاك بتشغلني