الطريق
الأربعاء 21 أكتوبر 2026 04:14 مـ 9 جمادى أول 1448 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
الـ5000 دولار قربت؟.. دانيال البنا: قفزات قياسية للمعدن الأصفر بحلول منتصف 2027|فيديو قيادي بحماة الوطن: تهديدات سموتريتش باحتلال سيناء عبثية ومرفوضة.. وأرض مصر خط أحمر لن يسمح بالمساس به النائب أحمد حافظ: سيناء خط أحمر.. ومصر لن تسمح بفرض أي معادلات تمس أمنها القومي قناة السويس تبحث التعاون مع الخط الملاحي Hapag-Lloyd بقطاع جنوب أوروبا وزيادة معدلات العبور بالقناة النائب سعيد العماري: سيناء خط أحمر.. والسيادة المصرية ليست محلًا للتهديد أو المساومة العربي الناصري: تصريحات سموتريتش بشأن سيناء تكشف استمرار نهج التهديد والتوسع الإسرائيلي.. وسيناء لا تقبل المساس اشتعال المنافسة على منصب العمدة بقرية بوق في القوصية.. ومحمود عبدالغني بين 5 مرشحين النائبة جيلان أحمد: منتدى مصر 2026 منصة لصناعة الوعي الوطني وتمكين الشباب في مواجهة تحديات المستقبل محمد بلتاجي للحكومة الإسرائيلية: إما إقالة سموتريتش أو تحمل مسؤولية تهديداته.. ومصر تملك الرد المناسب 250 شركة ناشئة.. رأفت هندي: 200 ألف فرصة عمل في الاتصالات بحلول 2030|فيديو القوات البحرية سادة البحار ”القوات البحرية تحتفل بعيدها الـ 59 ” أزمة الطاقة.. دانيال البنا يحذر: التصعيد العسكري ممكن يقلب أسواق النفط|فيديو

أمير كرارة لجمهور السوشيال ميديا: ”ليه بتشتمونا إحنا بنشتغل عشانكم”

الفنان أمير كرارة
الفنان أمير كرارة

حل الفنان أمير كرارة ضيفا على الإعلامية أسما إبراهيم، في برنامجها "حبر سري"، الذي يعرض عبر فضائية "القاهرة والناس"، وأعرب خلال لقائه عن استيائه وغضبه الشديد من بعض جمهور السوشيال ميديا، الذين يهاجمون الممثلين، دون وجه حق.

تصريحات أمير كرارة

وقال الفنان أمير كرارة: "بزعل أوي من كم الناس اللي بتشتم الممثلين.. انتو ليه بتشتمونا احنا بنشتغل عشانكم، وبكون مستني منكم مبروك، لو مش بتحبني متتفرجش عليا، ودا اللي بيضايقني في السوشيال ميديا، واللي بيشتموني عليها بيجروا عليا يتصوروا معايا في الشارع".

وتابع: "وكان في فنانة طالعة بتشتم نجم ودا عيب وأنا لما بتسأل عن حد مش بتكلم عليه وحش، متشتمش الست الممثلة المحترمة وابنها بيقعد على السوشيال ميديا بيشوفك بتشتم أمه، خلي في احترام بينا، وحسسني إنك مقدرني عشان احترمك، وحد كان منزل خبر كدب عني وحد شتم فدخلت بعتله راح ماسح الكومنت، والشتيمة بقيت سهلة، وأنا بحب الناس وبحب الشارع".

وفي جزء آخر من اللقاء، كشف الفنان أمير كرارة عن رأيه في المسلسلات التركية، وقال: "المسلسلات التركية ناجحة وأنا مش بقدر عشان شايف إننا أحسن بكتير، هي حلوة بس فيها 100 حلقة وطول الحلقة بشوف الراجل خارج من بيته لهناك في حلقة واحدة، والمسلسلات عندنا سريعة، والدراما عندنا هتبقى عالمية لما المسلسلات تتدبلج ولو ابتدت تنزل برا هيعملوا شغل جامد جدا، واحنا عندنا كم مسلسلات محترمة، والذوق العام اختلف".

اقرأ أيضا: قصة مسلسل الحشاشين قبل عرضه في رمضان 2024