الطريق
الخميس 3 سبتمبر 2026 07:06 صـ 20 ربيع أول 1448 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
داليا الحزاوي: الوعي لا يرتبط بالعمر.. وموقف ”طفل الإسعاف” رسالة حاسمة لكل أسر مصر طارق الشناوي يكشف سبب ذهابه لجلسة الصلح مع مصطفى كامل طارق الشناوي يكشف أسباب انتقاده لأداء نقيب الموسيقيين طارق الشناوي: تامر حسني أفضل من عبد الحليم حافظ طارق الشناوي: أم كلثوم لم تكن الأفضل مطلقًا من الناحية العلمية طارق الشناوي: ”أنا لسه عند رأيي صوت مصطفى كامل نشاز” طارق الشناوي للفنان محمد فؤاد: ”بطل تمثيل وخليك في الغناء” برلمانية: زيارة الرئيس الصيني تعكس عمق الشراكة الاستراتيجية بين البلدين العربي الناصري: زيارة الرئيس الصيني لمصر تؤكد مكانة القاهرة كشريك فاعل حزب الجبهة الوطنية بالمنوفية يفتتح 4 معارض «أهلا مدارس» ويوزع مستلزمات دراسية على الأولى بالرعاية بحضور أمين التنظيم بالجيزة.. «حماة الوطن» بالجيزة يفتتح معرض «أهلاً مدارس» ومقر أمانة الصف محمود مسلم: زيارة الرئيس الصيني لمصر تعكس توافقا حول قضايا مياه النيل والشرق الأوسط وفلسطين

ياسمين عز لـ خطيبة شاب مغترب: «احمدي ربنا وبلاش تتبطري على النعمة»

ياسمين عز-صورة من برنامج كلام الناس
ياسمين عز-صورة من برنامج كلام الناس

تحدثت الإعلامية ياسمين عز، عن علاقة المخطوبين الجدد وأن البنات في معظم الأحيان تستقوى للقلب على الشباب المضغوط، كاشفة عن معاناة شاب مصري مغترب في مكالمة مع خطيبته، معقبة: "لو أي حد استمع للمكالمة كان هيصعب عليه، وكلامه فعلا كان يصعب على الحجر، ولم يكن يمثل ولا يعلم إن أحد يستمع إليه لكن هذا ما حدث بالفعل".

وأضافت ياسمين عز خلال تقديمها حلقة اليوم من برنامجها "كلام الناس" المذاع عبر فضائية "mbc masr"، أن الشاب يعمل بالنجارة، وقال لخطيبته أثناء المكالمة: "حرام عليكي أنت بهدلتيني معاكي"، وكانت خطيبته مبتسمعهوش وصوتها خارج من التليفون "رشاش مبيفضاش".

اقرأ أيضًا:ناجي إبراهيم: القيادة السياسية وضعت تنمية سيناء أولوية أولى كأمن قومي

وأكمل الشاب: "هو انتي لما اتخطبتي مرتين قبل كده كانوا زيي، ده انا شقيان وتعبان قدريني واعمليلي كرامة، والـ كنتي مخطوبة لهم قبلي معملوش ‫ربع الـ انا عملته معاكي".

وتابع: "أعملكوا إيه إنتي وأهلك سخان المياه معجبكيش، و"بيت النور" معجبكيش، وأوضة النوم معجبتيش، قوليلي ايه يرضيكي وأنا أعمله".

وقالت ياسمين عز: "يا فلانة احمدي ربنا زعلانة عشان بيت النور، ومحدش عارف يركب نور في بيته دلوقتي احمدي ربنا ولا تتبطري على النعمة وهذا ثالت خطيب ليكي"، معلقة: "التالتة تابتة"، ولو سابك هيكون عندنا مشكلة في المجتمعات الشرقية عشان هتكوني اتخطبتي 3 مرات.