الطريق
الأحد 18 أكتوبر 2026 11:39 مـ 6 جمادى أول 1448 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
سويسرا تحصد المركزين الأول والثاني في بندقية 300 متر راقد للسيدات بكأس العالم للرماية الجالية المصرية في النرويج تنظّم جناحًا لمصر في مهرجان «أيام العالم للأطفال» بأوسلو أصيلة تجمع رموز السياسة والفكر العربي في ختام نقاشات ترسم ملامح المستقبل «بنت البلاد».. طوني ماريني التي كتب المغرب حكايتها في ذاكرة الفن «بين شطين» يحصد المركز الأول في مسابقة «عيش» للأفلام بمهرجان الجونة السينمائي 2026 برلمانية : أمن المملكة العربية السعودية خط أحمر.. والعلاقات المصرية السعودية ركيزة أساسية لاستقرار المنطقة سلطنة عمان تتوج بلقب بطولة جبل سيفة الدولية لصيد الأسماك 2026.. والمغرب وصيفًا وليد محمود عبد المنعم هاشم يعلن ترشحه لعضوية مجلس إدارة الاتحاد المصري للتجديف شريف إدريس: ”سوق الكانتو” أعادني إلى التمثيل بعد أشهر من الابتعاد حازم حسني يوجّه الشكر لوزارات الدفاع والداخلية والشباب والرياضة واللجنة الأولمبية وكافة شركاء النجاح في كأس العالم للرماية 2026 وزير الشباب والرياضة يهنئ منتخب الكاراتيه للناشئين والشباب بعد وصافة بطولة العالم بـ11 ميدالية الخميس المقبل.. موعد عرض الحلقتين 12 و13 من مسلسل «خمسين خمسين» عبر يانجو بلاي

ريهام سعيد تعتزل الفن والإعلام: ”كفاية بهدلة بقى”

ريهام سعيد
ريهام سعيد

نشرت الإعلامية ريهام سعيد، فيديو عبر صفحتها الرسمية على موقع التواصل الإجتماعي "فيسبوك" وذلك تعليقاً على قرار وقفها على خلفية التصريحات التي أدلت بها حول "مرضى السمنة".

وأضافت ريهام : "كفاية بهدلة بقى.. الواحد لازم يعيش بكرامة، وإحساس الظلم ده وحش قوي، كفاية بقا تعبت، خلاص بقا".


 واستكملت كلامها قائلة :" أنا بعتذر لكل الناس اللي زعلت مني عن سوء فهم لأني لم أقصد إني أهين أي حد.. ومش بعتذر عشان أرجع للشاشة تاني ، أنا خلاص مش هشتغل في الإعلام تاني ولا التمثيل تاني، لأن أخطر حاجة علي مريض السمنة وكل حاجة هو الضغط، وأنا بقالي 16 سنة مضغوطة". 

حازت  ريهام من متابعيها الكثير من التعليقات الإيجابية التي منها "واضح الناس اما مشافوش الحلقة أو شافوا وفهموا الكلام غلط لان واضح من كلامك انه ولا إهانة ولا غلط فى حد ايوه السمنة مرض وحاجة غير صحية ايه الغلط فى كده !! احنا بنحبك ومنقدرش نستغنى عنك واللى فهموا غلط مسيرهم يفهموا صح والمشكلة مسيرها تعدى وتنتهى".

"اللي بيهاجم ريهام معظمهم متفرجوش علي الحلقة مجرد عنوان بيقروه اغلبية الناس مش بتفتح الفيديو تكتفي بالعنوان بس و يدخل يهبل و اللي يسمع من ده يدخل يهيص في الزيطه و خلاص واللي فهم غلط او بمعني اصح مش حابب يفهم الصح واللي مستني غلطه عشان يوقعك مع انك مغلطيش في حد كلامك ده هما بنفسهم اللي قالوه نفسي حد يقولي ريهام غلطت في ايه ؟ خلاص عملتوا اللي عايزينة و اتوقفت ارتاحتوا كده !؟ مينفعش يبقي في إنسانة نضيفة و بتعمل المستحيل علشان تخدم بلدها و ناسها هي دي نهاية الخدمة هي دي كلمة"


موضوعات متعلقة