الطريق
الخميس 4 يونيو 2026 10:23 صـ 18 ذو الحجة 1447 هـ
جريدة الطريق
رئيس التحريرعلاء السعودي
رئيس التحريرعلاء السعودي
محمود مسلم: مصر تواجه تهديدات إقليمية لم تحدث على مدار التاريخ.. وكل الجبهات مشتعلة محافظ قنا يتفقد التجهيزات النهائية لإفتتاح ”مجمع موقف قنا الجديدة” ويوجه بمراجعة أعمال المرافق وتوصيل الإنترنت أمين شباب حزب ”المصريين”: الاعتداء الإيراني على الكويت انتهاك صارخ للقانون الدولي محمد حماقى يواصل حصد الأرقام القياسية على أنغامي.. أكثر من 15 مليون استماع عالم أزهري: دجال إثيوبيا كاذب ومفترٍ وتسبب عمدًا في قتل ضحاياه أستاذ أورام: حقنة ”الاميفان” تحت الجلد تُحدث طفرة في علاج الأورام المتقدمة النائب إيهاب منصور يحسمها: يحق للمواطن التصالح على شقته منفردة حتى لو كان البرج بأكمله مخالفًا النائب إيهاب منصور: قانون التصالح بحاجة لقرار سيادي لكسر الجمود الإداري بالمحليات النائب إيهاب منصور: تجاهل تحذيرات نواب البرلمان وراء تعثر ملف التصالح لـ 7 سنوات السفير ياسر البخشوان: تضامن مصر مع الكويت يعكس العقيدة الراسخة للقاهرة في حماية الأشقاء 18 لاعبا يمثلون مصر في بطولة البريميرليج للكاراتيه بالمغرب رئيس الوزراء يتابع تنفيذ 105 مشروعات لتدعيم الشبكة القومية للكهرباء

أسما شريف منير تكشف سبب خلافها مع والدها: اعتذاره علمني حاجات كتير

شريف منير وابنته أسما
شريف منير وابنته أسما

نشب خلافا بين الفنان شريف منير وابنته أسما لذا قرر مصالحتها ووجه اعتذارًا لها، من خلال مشاركة فيديو يحمل لقطات مُصورة تجمعهما، عبر حسابه الخاص بموقع "إنستجرام".

وكتب شريف منير على الفيديو الذي نشره أمس: "أنا منزّل الكليب ده علشان بصالح أسما، بنتي وحبيبتي، لأني كنت مزعلها، متزعليش مني يا أسما، أنا فعلاً كنت بايخ".

وكشفت أسما شريف منير عن سبب خلافها مع والدها، مؤكدة أنها تعلمت الكثير من موقف والدها، وأنهما دائمي الشجار معه، حيث نشرت صورة تجمعهما وعلقت عليها:"هي دي تقريبا علاقتي أنا وأبويا ناقر ونقير، أبويا برج الثور وأنا برج الحمل الاتنين طيبين بس سخنين ومتسرعين".

وتابعت:"عايزة أحكيلكم على موقف مهم جداً وأثر فيا.. أبويا عمل حاجة امبارح علمتني حاجات كتير أوي، للي مايعرفش كان في سوء تفاهم كده وكنت زعلت شوية منه، فجأه لقيته منزل ڤيديو عنده على الإنستجرام بيطيب خطري وبيقولي ماتزعليش قدام كل الناس".

وأضافت:"طبعاً أنا كنت طايرة من الفرحة ونسيت أصلاً أني كنت في يوم زعلانة لأنها حركة في منتهى الجمال والحنية والطيبة، وكمان علمتني كتير أوي وده اللي خلاني أحكي الموضوع".

وواصلت: "أولًا اتعلمت أن الاعتذار بيكبر الواحد جدًا عمره ما يصغره، الكبرياء اللي يخلي حد فاكر أنه لو ماعتذرش هو كده جامد ده كلام فارغ، علمني أني لما أزعل بنتي اعتذرلها لو فعلاً غلطانة عشان عرفت قد إيه بيفرق في النفسية ومش عشان إحنا أهل يبقي مش وارد أننا نغلط، أبويا جريء وصادق واللي في قلبه على لسانه وأنا بحترمه وبحبه وبتعلم منه كل يوم".

اقرأ أيضًا: بأغنية ”أحلى بنوتة”.. شريف منير يصالح ابنته أسما: ”أنا فعلا كنت بايخ” (فيديو)

وأختتمت أسما منشورها كاتبة: "في مكس كده ما بين أنه صاحبي وأبويا، يعني ضحك وتهريج وأحكيله كل حاجة بس وقت الجد عسكري واقفة قدام حضرة الظابط، ربنا يبعد عنا العين الوحشة ويباركلي فيه وفي عمره وأفضل اتعلم منه كل يوم وأفضل فخورة أنه أبويا العمر كله".